Webdesign

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zo goed mogelijk converteren. Dwz, het moet uitnodigen tot actie: een telefoontje van een klant, het achterlaten van een e-mailadres, een offerte-aanvraag, een aankoop, …

Wij bouwen een website op maat volgens uw wensen. Tijdens een gesprek bepalen we wat uw website moet uitstralen en over welke functionaliteiten het moet beschikken. Wij maken een eerste versie van de website, waarna u feedback geeft. Op basis van de feedback doen we de nodige aanpassingen.

Doorgaans bouwen wij websites met WordPress. Dit systeem laat toe dat u achteraf zelf eenvoudig toegang heeft tot uw website en kleine aanpassingen kan doorvoeren.

Heeft u al een website, maar wilt u graag aanpassingen doen? Ook daarvoor kan u bij ons terecht, zelfs wanneer uw website niet gebouwd werd met WordPress. Wij hebben ook een ruime ervaring met custom developed websites, Shopify, Magento en Wix.

Waarom kiezen voor webdesign door Victorie Media?

Volledig responsive

Wij zorgen ervoor dat uw website volledig ‘responsive’ is. Dit wil zeggen dat de website geoptimaliseerd is voor alle schermen. Uw website zal er zowel op desktop, tablet als op alle mobiele telefoons goed uitzien.

SEO-Proof

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Uw website wordt tijdens het bouwen geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat uw site zo hoog mogelijk te zien is bij de zoekresultaten in Google Search.

GDPR-Proof

Op 25 mei 2018 ging de GDPR in voege, een wetgeving rond de bescherming van gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw website volledig voldoet aan de eisen van de wetgeving, om onaangename en dure claims te voorkomen.

Conversie-Proof

Van een conversie spreekt men wanneer een bezoeker op uw site een gewenste actie onderneemt. bv. E-mailadres achterlaten, een aankoop doen, een offerte aanvragen, … Wij bouwen uw website met als doel die conversies zoveel mogelijk te stimuleren (en op die manier uiteindelijk uw omzet te verhogen).

Beveiligde website

Uw website wordt voorzien van een SSL-certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat gegevens op uw website beter beveiligd zijn. Bezoekers herkennen de aanwezigheid van zo’n certificaat aan het ‘https’ voorvoegsel in uw domeinnaam. Een SSL-certificaat hebben, komt ook de ranking in Google Search ten goede.

Gebruiksvriendelijk voor u

Uw nieuwe website is niet enkel gebruiksvriendelijk voor uw klanten, maar ook voor u. Het systeem waarmee wij werken laat namelijk toe dat u zelf gemakkelijk kleine aanpassingen kan doen aan uw website. U krijgt van ons een beknopte, overzichtelijke handleiding mee met uitleg.

houdt u zich bezig met waar u goed in bent.

laat de online marketing aan ons over.

VIA HET ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER KAN U VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OPNEMEN. WIJ BEANTWOORDEN UW MAIL BINNEN 24 UUR.