Marketing Automation

Marketing Automation draait om het gebruik van software om marketingactiviteiten te automatiseren. Automatiseren van e-mailmarketing, social media posting en zelfs advertentiecampagnes zorgt voor meer efficiëntie en een gepersonaliseerde ervaring voor de klant. Wij kiezen samen met u de meest geschikte tool voor uw bedrijf.

Wat is Marketing Automation?

Met Marketing Automation kunnen bedrijven klanten dmv geautomatiseerde berichten gaan targeten via onder meer e-mail, internet, sociale media en sms. Berichten worden automatisch verzonden volgens zogenaamde Workflows.

Marketing- en salesafdelingen gebruiken marketingautomatisering om online marketingcampagnes en salesactiviteiten te automatiseren met als doel de omzet te verhogen en de efficiëntie te maximaliseren.

Marketing automation helpt bij het genereren, nurturen en binnenhalen van leads, alsook bij het meten van de ROI van campagnes. De tijd- en kostenbesparende effecten van automatisering nemen toe naarmate een organisatie groter en complexer wordt.

Met marketing automation kunt u een digitale marketingstrategie implementeren zonder handmatig op ‘verzenden’ te moeten klikken bij elke e-mail, bericht, campagne of post die u maakt.

Goede automation tools helpen u uw doelgroep te identificeren, de juiste inhoud te ontwerpen en automatisch acties te activeren. Zodra uw campagne opstaat, kunt u zich op andere taken concentreren en vervolgens uw marketingplan analyseren en aanpassen wanneer resultaten binnenkomen. Een geautomatiseerde marketingstrategie kan tijd en middelen besparen, inkomsten en ROI stimuleren, terwijl u zich concentreert op de groei van uw bedrijf.

Victorie Media helpt u bij de implementatie van de marketing automation tool die het beste bij uw bedrijf en doelstellingen past.

Let’s Get Started

Klaar om écht verandering aan te brengen?